Csibéket keltettem és a kikelt napos csibék mellé vásárolnék máshonnan napos csibét. Mennyi az esélye hogy behoznak valami betegséget? És valahogyan ki lehetne küszöbölni?
Figyelt kérdés
Az összes csibét együtt tartanám.2021. ápr. 7. 17:23
1/8 anonim válasza:
Azt nem lehet tudni, hogy visznek-e valami betegséget, azt viszont tudom, hogy általában nem. Legalábbis ahonnan nekünk volt, az megbízható.
2/8 Gabóca Kabóca válasza:
Én nem raknám egybe kb.2 hétig.Ezután ha egészségesek esznek-isznak nem gubbasztanak akkor mehetnek egybe.
3/8 anonim válasza:
3 hetes az előnevelt kedves 2-es, és még azután is lehetnek gondok.
4/8 A kérdező kommentje:
És akkor addig pl. egy kartonlappal elég ha elválaztom őket? És akkor külön etető, itató.
2021. ápr. 7. 17:38
5/8 anonim válasza:
Nem fognak, de a gumboro valószínűleg úgyis végigmegy majd rajtuk. Azt hiszem régen volt valami csepp, amit a pipik vizébe kellett tenni, de ez is csak ilyen immunerősítő, igazán úgy tudsz kiküszöbölni minden bacit, ha gyakran almozol alattuk, a vizüket pedig naponta többször cseréled.
6/8 A kérdező kommentje:
Gumboro ellen lesznek vakcinázva!
2021. ápr. 7. 17:42
7/8 Gabóca Kabóca válasza:
A kartonlap jó szerintem.Széles ragasztóval (celluxhoz hasonló) bevonni a kartonlapot nem ázik,piszkolódik el olyan hamar.Külön etető,itató.30-32 celsius kell nekik az első héten.
8/8 anonim válasza:
5-ös! Jolovit a neve a cseppnek 100ml-s. Nem rég rendeltem én is, ez elhagyhatatlan nem csak immunerősítő. Ez "kötelező".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!