Sos talaltam két napos csibét az udvarban, hogy kell őket tartani? Mit ehetnek? Igaz hogy 40oraig nem gond ha nem esznek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 23:19
1/14 anonim válasza:
Nem értek hozzá,de a 40órát sokallom!
2/14 anonim válasza:
Az szerintem is sok,ha 40óráig nem esznek.
Pár napos korban nem hiszem,hogy jó lenne nekik.
3/14 anonim válasza:
Te mit szólnál hozzá, ha nem ehetnél /ihatnál 40 órán keresztül?
4/14 anonim válasza:
Tiszta vizet és darált gabonát adj nekik. Ha nem tudod őket becsukni, akkor viszont nem sok jövőt jósolok nekik, nálunk a szomszéd macskák meg vannak bolondulva a kiscsirkékért. 😕
5/14 anonim válasza:
Melegen kell őket tartani és van olyan h indító táp, táp takarmány boltban tutira tudsz venni.
(40 óráig? Egy nap 24óra🤣. Honnan veszed h napos csibe? Vagyis h 2 napos?)
Na komolyan! Nem tudhatod biztosra mennyi idősek és azt sem mikor ettek utoljára. Aki ért hozzá az meg tudná mondani de a kérdésedből levágós h te nem értesz hozzá.
Kérdezd meg a szomszédod akinek vannak tyúkjai nem e hiányzik 1-2 csibe
6/14 Gabóca Kabóca válasza:
Infralámpa,kb.30 fok kell nekik első héten.Utána 26 fok.Enni csibe inditótáp(gazdabolt,takarmánybolt),főtt tojás reszelve amig nincs táp.Friss viz.Gyonyoruen fognak fejlődni.Ha nincs infralámpa akkor 2 pillepalackot majdnem forró vizzel megtolteni és betenni a dobozkájukba(én papirdobozt használtam.
7/14 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a kotlós nem hagyja ott a csibéket, kivéve, ha valami megzavarta őket. Szomszédok megkérdezése az elsődleges! Kikelés után 24-48 órával valóban nincs még szükségük kajára, mivel tisztulnak és van még bennük ami életeti őket. Viszont ha annál idősebbek, akkor szükségük van vízre, indító tápra és melegre (infra lámpa a legjobb, de végső esetben egy doboz, letakarva ruhával is jó átmenetileg).
8/14 anonim válasza:
Ha nincs indító tápod, főtt tojást, illetve búzadarát adj nekik.
9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek ❤️❤️ Folyamatosan csipognak, ez normalis? Most keltem fel ejszaka, kicserektem a palackban a vizet hogy meleg legyen, most picit abbahagytak
2020. jún. 9. 00:52
10/14 A kérdező kommentje:
Olvastam h naponta 6x kell nekik enni adni az elso egy hetben. De mennyit egy alkalommal? Hany grammot?
2020. jún. 9. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!