A lovakon kívűl még milyen állatokat,haszon állatokat tartanátok lányok?🙂kort is írjatok!🙂
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 08:49
21/26 anonim válasza:
Én kígyókat tartok, 15 db van :)
22/26 anonim válasza:
23/26 anonim válasza:
Hozzáértő paraszt ember vagyok: A tehén hatalmas feladat, nagyon sokat kell vele foglalkozni és rengeteget eszik. Ráadásul egyedül magányos, aztán ha többet tart az ember, mit kezd azzal a sok tejjel, ha nincs hova leadni / eladni? Odaönti a disznóknak? A kecske pedig idegileg kikészít. Folyton próbál kiszabadulni, ha kiengeded azt is lelegelni amit nem kéne. Képtelen jól viselkedni, fejésnél felrúgja az edényt... A bak büdös és akár még meg is támad, ha olyan kedvében van és háttal állsz neki... Na és akkor mi a megoldás? Juhokat kell tartani. Békés, egyszerű jószág. És szerintem a juhsajt is finomabb, mint bármilyen tehén vagy kecske sajt.
24/26 anonim válasza:
Bárány, kecske, törpemalac, alpaka
25/26 anonim válasza:
Lovat, kutyát, macskát, tengerimalacot, birkát, kecskét, nyuszit, menyétet, és mégtöbb lovat!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!