Hogyan tudok egy kacsát hazahozni?
Én nem tudok róla, hogy létezne "kacsapelenka", de ha létezne is, csak arra lenne jó, hogy jól beleragadjon minden a tollába.
A kacsa egyébként nem túl jó házi kedvenc. Egyrészt mert sok víz kell neki, lévén vízimadár. Másrészt elég nagy lármát csapnak, főleg ha szeretnének valamit, pl. éhesek, vagy ha unatkoznak. Ha egyedül tartod, akkor fog is. Harmadrészt, mint a doboznál vázoltam, nem szobatiszta, soha nem is lesz az, mert nincs záróizma. Lakásban tehát nem lehet tartani, kivéve ha baromi igénytelen vagy. De a kacsának akkor is rossz lesz.
A családod mit szól ehhez? Biztos, hogy nem lesz otthon valami csökkent értelmű nagymama, nagypapa, aki mindenáron ki akarja rakni a kertbe a legzordabb télben is? Ha kertben fog lakni, van neki megfelelő baromfiól? Szülők nem fognak hisztizni?
Csapd be a hónod alá, oszt' sétálj vele haza.
Mit akarsz vele kezdeni, ha már a kacsaszállításnál is problémákba ütközöl? Egyáltalán tudod hogy mit eszik?
Ilyen kerdesekkel szerintem hagyd inkabb. Jo annak a kacsanak ott ahol van.
Kell e neki jegy.. Van e kacsa szajkosar.. Jezusom. Remelem bent akartad tartani.. Hogy mindent osszesz.rjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!