Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hazahoznátok így utcáról egy...

Hazahoznátok így utcáról egy staffi-szeru mixet?

Figyelt kérdés

Valószínűleg vemhes, az ivartalanítást természetesen megoldanám. Semmit nem tudok róla, viszont van itthon 2 kutyám, akik közül az egyik mentett, is nagyon-nagyon hasonlít rá mozgásra, ahogy közeledni próbál felém stb. Ma kerékpározás közben találkoztam vele, egy állatvédőnél utána kérdeztem, hetek óta utcán van. Nagyon szívesen hazahoznám, de ki tudja, hogy hogy jön ki a többi kutyával, ha pedig nem jól, akkor az én kutyáim isszák meg a levét, plusz valszeg az életben nem találok neki új gazdát.

De egyszerűen annyira megfogott ez a kutya...

2020. aug. 29. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egy próbát mindenképp megér
2020. aug. 29. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Vidd haza. Ha a tobbi kutyad falkavezernek tekint es a harom kutya kozul csak egy dominans vagy egy se,akkor szent a beke.

Eloszor semleges teruleten talalkozzanak. Kulon kulon a kuzyaiddal!!! Aztan engedd az udvarba!!

2020. aug. 29. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
2020. aug. 30. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Nem hoznám haza mivel van egy kistestű kutyám és kisgyerekem.
2020. aug. 30. 00:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én hazahoznám mert szeretem a kutyákat és jelenleg nincs is kutyám.
2020. aug. 30. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
En is akarok egy staffit a kutyam melle,mert megtehetetm anyagilag. Mozgatni ket kutyat annyi energia,mint egyet. Pont a sintert nezegettem. De ivartalanul.
2020. aug. 30. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!