Futókacsa vásárlás, elhozatal, tartás, vélemények?🦆
Figyelt kérdés
Sziasztok. Már régóta szerettem volna kacsát (kettőt, csak ugy tartani őket), es ma meglattam egy fajtát, ami nagyon megtetszett xd futókacsa. valakinek van esetleg? ha igen, tudna véleményt írni?
illetve melyiket érdemes vennem? picit, vagy inkabb nagyobbat?
mennyire fázós?
vagy etetés hogyan, mivel, mikor?
mikor erdemes vennem? télen, nyáron, osszel vagy tavasszal?
illetve tud repülni vagy ugrik vagy nemtudom mit csinálnak a kacsák xd
a lényeg, kerítésen át tud menni? ugy értem felette. átmászik vagy repül? vagy alatta atfurja(?) magat?
lehet hogy hülyének néztek, sot biztos, de semmit nemtudok a kacsakrol. (persze, neten utananezek, de jobb a valasz egy olyantol, akinek van futokacsaja es tud velemenyezni)
előre is köszonom a valaszokat 🦆
2020. dec. 19. 02:17
1/1 anonim válasza:
Hely tartani őket mennyi-milyen van? Kis pancsoló mindenképp kell nekik. Nagy Houdinik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!