Külyökkutya kinél meddig sírt, ha sírt alomból való elhozatal után?
Nálunk sem sírt. Egész nap vele voltam, figyeltem, hogy hogy fedezi fel a környezetét, na meg persze őrködtem felette, mert hát az ördög sose alszik...
Este bent aludt a házban, de mikor elraktam a helyére kb annyi energiája volt, hogy keresett egy kényelmes pózt, és húzta is a lóbőrt. Másnap reggel csörgött a telefonom, és kezdődött minden előröl. Na meg persze már kicsi korában elkezdtem képezni, szóval neki se ideje, se energiája, és még szerintem kedve sem volt ahhoz, hogy sírjon.
Nekem 3 kutyám van, az elsőt 3 hónaposan hoztam, de nem alomból hanem ideiglenes befogadótól.1 napig nyüszített, és járkált, aztán már megnyugodott.
A másik kettőt 2 hónaposan hoztam el, egyik sem hiányolta sem az almot sem pedig az anyjukat.(legalább is nem fejezték ki, és a kettőt 2 év különbséggel hoztam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!