Mi baja lehet a Pulykánknak? Fekszik, nem nagyon tud felállni már egy ideje...a begye elég üres...
Értem, tehát aki segíteni akar, meg ért is hozzá, tart is pulykákat, az le van pontozva. Szép, büszkék lehettek magatokra.
A tüneteket kell figyelni, ürülék, nyálkahártya, szem, étvágy, fogyás stb. Ebből általában ki lehet deríteni, hogy mi a baja. Állatorvoshoz lényegében felesleges fordulni olyan esetben, ha csak 1 baromfinak van baja. Vagy az összeset le kell kezelni gyógyszerrel (tyúkokat, gyöngytúkokat is) vagy azt az 1-et levágni. Boncolás nélkül, normális állagú ürülékkel meg aztán semmit nem fog megállapítani. Úgyis azt fogja mondani az orvos, hogy le kell vágni, mert valami baja van. Mivel 8 hetes, én még adtam volna egy esélyt, mert még pici. A leírás alapján mérgezés, vagy bekapott valamit. Látatlanban nem tudom megmondani biztosra. De úgy látom, egyeseknek egyszerűbb levágni, mint kideríteni mi baja és megmenteni...
Köszönöm a segítséget!
Sajnos elpusztult...😞
Már a másik is kezdi...
Tegnap, kezdte..olyan volt mintha nem lenne egyensúlya néha elbillent..de evett, ivott...
Ma délelőtt ugyanez..és mostmár délután elesik, dől jobbra-balra, mintha a fejét se bírná nagyon mozgatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!