Vannak itt olyan fiatal lányok akik nem félnek meg fogni és levágni egy csirkét?
Nem hinném, hogy ez félelem kérdése. Én nem félek, de lelkileg nem bírnám, nem bántok senkit sem, se a szüleimet, se a barátaimat, se az én kutyámat, se a te tyúkodat. Senkit sem. Nem vagyok vegán, nem
Akarok álszentkedni, de úgy gondolom, hogy ez is egy szakma, biztos vannak olyan lelkületű emberek, akik ezt bírjàk, csináljàk ők.
Egyébként elhülve hallgattam pàr napja egy falusi ismerősömet, aki elmesélte, hogy nàluk a faluban, ha nem kívánatos kiskutya/kismacska születik, még pár napos korukban fejbeverik őket a nagyöregek.
Na szerintem ez is gyomorforgató, sosem tudnék ilyet tenni. Egy kismacska fejbeverése egy szinten van nálam egy tyúk nyakának az elvágásával. Nem félek egyiktől sem, de sosem tudnám megölni.
Biztos vannak még ilyen fiatal lányok valahol faluhelyen. Anyám is falusi, számtalanszor láttam ahogy elvágja a csirkék nyakát, kivérezteti aztán koppasztja stb feldolgozza a vasárnapi ebédhez. Akkor azt hittem, hogy ez a normális és hogy egyszer majd nekem is ezt kell csinálni, ha enni akarok. :D
Most 28 vagyok és vegán. Sosem tudnék állatot ölni. Rovarokat, bogarakat igen, azért nem esem túlzásba, hogy még egy szúnyogot se nyírok ki. De emlős állatokat, halakat nem bántok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!