Tarthatok tyúkokat belvárosi ház kertjében?
Attól még jogilag a tulajdoni hányaduk ugyanakkora a kertben, mint az egész házhoz képest a saját lakásuk.
ERgo nem sajátíthatod ki a kert egyetlen négyzetcentiméterét sem, mert az osztatlan közös tulajdon!
Társasház...
Már ennél a jogi formulánál gyakorlatilag minden elvérzett ami az ajtódon kívül esik...
Majd ha a szomszédok megengedik, és majd megengedik, ha minden reggel frissen mosott foggal térdelsz előttük egy órát amíg a szádba.... Szóval érted...
# 12
Le nem kerítheted, viszont használhatod a tulajdoni hányadod arányában!
Mint a termőföldnél!
Én pl: kidobtam a pincémből a homokot rá, jött pampogni sorba az összes szomszéd, aztán megkérdeztem, hogy én mikor engedtem meg bárkinek is a komposztálót, vagy hogy telefurkálják az épület külső falát muskátlis balkonokkal?
Csend lett egyből.
Még hogy kakas nélkül nem hangosak. Néha olyan rikácsolást tartanak, csak mert valami megzavarta a lelki békéjüket (általában a másik, amikor az egyik tojna) hogy én is elgondolkozom a kertes ház legtávolabbi szobájában, hogy mégis megéri-e? :)
Szabályokat meg kell nézned és aszerint kell eljárnod, más tényező nem számít. (Hogy kihasználja és ki nem, meg hányévesek a lakók)
Anyámborogass! :-DDD
Kafa kis szag lesz majd nálad, a szőnyeg összesz.rva, tollak repkednek, és a rikácsolás + bűz szépen átmegy a szomszédba. eredmény: feljelentés.
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!