Vannak még olyan lányok akik csinálnak még ilyet, vagy mindenki konyhakészen veszi meg?
2019. okt. 6. 07:28
1/10 anonim válasza:
Mivel faluról származom, régen, főleg gyerekkoromba csináltam ilyet, "program volt" mikor mamáék csirkér vágtak, mindigott voltunk vagy 4-en segítkezni.
De már Pesten élek, nyilván itt nem lehet csirkét vágni, plusz vega is lettem egy ideje, túlságosan szeretem az állatokat ahhoz hogy levágjam őket.
2019. okt. 6. 07:32
2/10 anonim válasza:
Én tudom hogy kell, a nagyszüleim megtanítottak rá, most is meg tudnám csinálni.
Vegetáriánus vagyok, így eszemben sincs.
2019. okt. 6. 07:33
3/10 anonim válasza:
Simán!
Pl. múlt hét pénteken 7-et, szombaton 6-ot vágtunk, kopasztottunk és dolgoztunk fel, ami ment a mélyhűtőbe.
Kicsit macerás, de bőven megéri.
2019. okt. 6. 07:49
4/10 anonim válasza:
Én panelban élnek, itt tartani is macerás lenne, nemhogy vágni. Nem tanítottak meg erre, nem volt rá szükség, de láttam nagyanyámtól. Ha rákényszerülnék, biztos megoldanám.
2019. okt. 6. 07:52
5/10 anonim válasza:
Soha!
Pl szívesen tartanék tyúkokat, de mivel nem merném levágni őket, ezért nem tartok. Max ha erre vetemedem, csak a tojás miatt lesz, és majd a kiöregedett tyúkot inkább elajándékozom... :)
2019. okt. 6. 07:52
6/10 anonim válasza:
Tudom, hogy kell csinálni, de mivel lakásban lakunk, nem szoktam vágni.
2019. okt. 6. 08:00
7/10 anonim válasza:
Persze, múlthét szombaton is vágtunk 10-et. És őstermelő akarok lenni, szóval még rengeteget fogok vágni.
2019. okt. 6. 08:17
8/10 anonim válasza:
Gyerekkoromban még megcsináltam falun, disznóvágáskor meg én voltam a böllér, de most már városi vegán lettem, de ettől még nagyon jól jársz velem, mindent meg tudok csinálni, csak épp semmit sem csinálok...
2019. okt. 6. 08:18
9/10 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de SOHA nem tenném meg. Anyám csinálta; gyerekként is iszonyodtam tőle.
2019. okt. 6. 08:42
10/10 anonim válasza:
Soha nem csináltam, és nem is tervezek.
Egyrészt konyhakészen veszem, másrészt nem lenne gyomrom megcsinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!