Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért "bomlanak szét" a halaim?

Coremaster kérdése:

Miért "bomlanak szét" a halaim?

Figyelt kérdés

Olyan mintha szétmarta volna valami a halak uszonyait (guppik -két fajta- , algázók, és fekete/narancs vmi lazacfélék). Péncélos harcsák és bettáknak láthatóan semmi bajuk.

Horvátból van homok (kb. 10százaléka) ill. rendes bolti (ez kb. 5x750g). Kövek szintén pár kisebb horvátból, 1 nagy bolti. Ami nem bolti azt "főztem", és mindent átmostam nem is egyszer. Remélem ennyi info így hirtelen elég, ha kell még akkor írom. Ötletek/javaslatok?

2010. júl. 9. 09:47
1 2
 11/12 anonim válasza:
csinálj nekik pénzélzatot :)
2010. júl. 10. 08:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Kaptam egy gyógyszert, most folyik a kezelés, egyenlőre életben vannak a maradék halaim, remélhetőleg így is marad. Köszönöm még1x mindenkinek a válaszát. Ha valami van jövök megint. :)
2010. júl. 12. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!