Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ködös az akváriumom vize,...

Ködös az akváriumom vize, tegnap tettem bele a homokot az aljára és a 6 halat. Az akvárium 35 literes. Eléggé zavar ez a ködös víz. Valamint ha bekapcsolom aszűrőt, akkor elkezd habzani a víz. Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

2019. jún. 6. 19:45
1 2 3
 11/30 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Nah, úgy látszik ő is egy olyan kérdező aki felteszi a kérdést aztán mint aki jól végezte dolgát nem válaszol.... Nem értem ,hogy az ilyenek akkor minek kérdeznek ? S nem ő az egyetlen ...
2019. jún. 8. 15:58
 12/30 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van.

Kíváncsi lettem volna, hogy mi lett a halakkal. Fogadott-e meg tanácsot innen, stb.

2019. jún. 8. 17:48
 13/30 anonim válasza:
Gyanús, hogy az aljzatot nem mostad át mielőtt betetted. Mindig át kell mosni alaposan, ne tudd meg mi mocsok jön le róla, így nem is csoda. most már Alapos vízcsere, nagyobb és alaposabb szűr meg idő kérdése
2019. jún. 16. 17:43
 14/30 anonim válasza:

az alapos alatt teljes vízcserét, és aljzatmosást értettem ha jót akarsz a halaidnak

előző voltam

2019. jún. 16. 17:45
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok jó tanácsot, a vizet kicseréltem, a szűrő így működik szépen, a víz is tiszta lett. A halak boldogok, nem haltak meg, és szeretnek itt lenni:))))).
2019. jún. 17. 21:26
 16/30 A kérdező kommentje:
És válaszolok, csak Finnországban voltam. Az aljzatot mikor megvettem átmostuk, ahogy mondták.
2019. jún. 17. 21:28
 17/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincsenek mű növények, a halas boltba is rendesen elmondtam milyen halak vannak, ezért pont úgy adták a halakat hogy jó legyen nekik. Nyílván nem a homokkal együtt raktam bele a halakat az akváriumba.
2019. jún. 17. 21:32
 18/30 Tevenyereggyarto ***** válasza:
Nah, csak érkezett válasz. Ha még válaszolsz is a kérdéseinkre akkor én előre is elnézést kérek a lealacsonyító stílusért. Talán még sem olyan vacak a helyzet mint előre gondoltam.
2019. jún. 17. 21:36
 19/30 anonim ***** válasza:
Több mint 10 nap telt el a kérdés kiírása óta, ha ez idő alatt nem tettél semmit az akváriummal, akkor azok a halak nem boldogok, legfeljebb vegetálnak, ha még élnek. Egy ilyen probléma, mint amit leírtál, azonnali beavatkozást igényel.....
2019. jún. 18. 09:54
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"...pont úgy adták a halakat, hogy jó legyen nekik."

Hát pont nem....

Épp reggel fejtettem ki a véleményem egy hozzád hasonlóan az eladótól kérdező "kollégádnak":

"És ha kérdezni szeretnél, gyere ide, keress egy fórumot vagy egy Facebook csoportot.

De ne az eladótól kérdezz, mert neki a célja az eladás. Persze, hogy azt fogja mondani hogy tehetsz bele halat. Sőt, azt fogja mondani, hogy pl. 50 literbe zsúfolj bele 4 fajta elevenszülőt 3 fajta olyan hallal, ami teljesen más igényű. És azt fogja mondani hogy a rajhalból elég kettő is. És azt fogja mondani, hogy a dekorkavics jó aljzat, és a növényeket kosárkával együtt ültesd el, sőt el se kell ültetni (feltéve, ha nem azt mondja hogy elegendő a műnövény). És azt fogja mondani hogy az akváriumszettek teljesen megfelelnek akvarisztikai célokra.

Ha ezt mind betartod, garantáltan rendszeres vásárlója leszel, mert a halaid, növényeid betegek lesznek, és el fognak pusztulni. Tehát hozzá jársz majd újabb halért, növényért, gyógyszerét, és újabb és újabb "értelmes" tanácsokért."

2019. jún. 18. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!