Ködös az akváriumom vize, tegnap tettem bele a homokot az aljára és a 6 halat. Az akvárium 35 literes. Eléggé zavar ez a ködös víz. Valamint ha bekapcsolom aszűrőt, akkor elkezd habzani a víz. Mi ilyenkor a teendő?
Teljesen igazad van.
Kíváncsi lettem volna, hogy mi lett a halakkal. Fogadott-e meg tanácsot innen, stb.
az alapos alatt teljes vízcserét, és aljzatmosást értettem ha jót akarsz a halaidnak
előző voltam
"...pont úgy adták a halakat, hogy jó legyen nekik."
Hát pont nem....
Épp reggel fejtettem ki a véleményem egy hozzád hasonlóan az eladótól kérdező "kollégádnak":
"És ha kérdezni szeretnél, gyere ide, keress egy fórumot vagy egy Facebook csoportot.
De ne az eladótól kérdezz, mert neki a célja az eladás. Persze, hogy azt fogja mondani hogy tehetsz bele halat. Sőt, azt fogja mondani, hogy pl. 50 literbe zsúfolj bele 4 fajta elevenszülőt 3 fajta olyan hallal, ami teljesen más igényű. És azt fogja mondani hogy a rajhalból elég kettő is. És azt fogja mondani, hogy a dekorkavics jó aljzat, és a növényeket kosárkával együtt ültesd el, sőt el se kell ültetni (feltéve, ha nem azt mondja hogy elegendő a műnövény). És azt fogja mondani hogy az akváriumszettek teljesen megfelelnek akvarisztikai célokra.
Ha ezt mind betartod, garantáltan rendszeres vásárlója leszel, mert a halaid, növényeid betegek lesznek, és el fognak pusztulni. Tehát hozzá jársz majd újabb halért, növényért, gyógyszerét, és újabb és újabb "értelmes" tanácsokért."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!