Mennyibe kerülne egy ilyen akváriumot legyártatni?
Költözök, jön az akvárium is, de elég karcos az üvege. 3 éve vettem használtan,egy régi szett ez, de már cserélve van a gépesítés benne. Arra gondoltam, hogy a mostani karcos üveget lecserélem, meg már az üveg is hajlik mert csak 4-es a vastagsága.
Nem nagy akvárium, 54l-es, méretei 60x30x30 asszem ez pont szabvány. Mennyibe kerülne ezt legyártatni fekete ragasztással, 6mm-es üvegből? Pesti árak érdekelnének.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem tudom az ottani árakat, de valószínűleg átlátszóval fogják ragasztani, ha úgy akarod ragasztatni.
És nem is érdemes feketével.
Szép, ha gép csinálja.
Vagy egy ember, aki úgy dolgozik mint egy gép. Az elég ritka, csak mondom.
A legapróbb egyenetlenség is azonnal szembetűnik.
A 60x30x30 as szabvány méret, nem hiszem hogy le kéne valakivel gyártatnod, megtalálod kb minden boltban. De amúgy én azt mondom 72 literessel jobban jársz, ugyan az az alapterület, de magasabb, ergo nagyobb a víztömeg, illetve ez alapból 6-os üveggel.
Itt fekete ragasztással tudod venni (én is itt vettem kb 10 éve, tökéletes még mindig):
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld!
#5 ez nagyon jó tipp, igazad van, érdemes akkor már 10cm-el magasabb és 18L-el nagyobb térfogatút választani ráadásul alapból 6-os üveggel.
Nem tudod véletlenül, hogy át lehet-e venni a 16.kerületben az akváriumot is? Vagy csak a kiegészítőket tartják ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!