Valamilyen szinten önfenttartó akváriumot szeretnék létrehozni, növényekkel, rákokkal stb. Ehez bármilyen könyv, link, video-t tudnátok ajánlani?
Én ezt találtam, nincs vele személyes tapasztalatom, de állatkínzásnak találom, persze ez mindenkinek a saját lelkiismeretétől függ.
Természetesen hivatalosan nem számít állatkínzásnak, mert az állatvédelmi törvények csak gerincesekre vonatkoznak. (A honlapon ez nagyon szépen megfogalmazva van leírva)
Ha ilyet szeretnél, megvásárolhatod kb. 15-30 000 ft. körül.
(Ja, és senki ne támadjon nekem, légyszi, direkt mondom, hogy ez csak a saját véleményem)
a leírásban szereplő fordítóra keress rá, van egy bővebb el natural összefoglalója
Zsilinszky-Horn: Akvarisztika, Hans Frey: Az akvarista kislexiona, Lányi: Akvarisztika és egyéb könyvek antikváriumban (interneten is, pl. antikvarium.hu)) olcsón kaphatók, az érdeklődők számára olvasmányosak is.
Ha önfenntartót akarsz, akkor nagyot kell választanod, az kevésbé kényes a környzeti változásokra.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat és a segítséget.
2/4. Amit linkeltél arra én is rátaláltam és bár én nem tartom állatkínzásnak, azonban hasonló okok miatt az nekem sem keltette fel az érdeklődésemet.
Roppant szimpatikus törekvés, egy izgalmas vizilabor a természet követésére.
Jó lenne követni a megvalósítási folyamatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!