Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Csiga evő halat keresek. Van...

Helpforme kérdése:

Csiga evő halat keresek. Van e ezeken a halakon kívül olyan ami csigákat eszik?

Figyelt kérdés
Az öves díszcsíkot meg a zebraöves díszcsíkot ők túl nagy helyet igényelnek mert nekem 70L-es akváriumom van és ők nem éreznék magukat ott jól. A törpe gömbhallal meg az a gond hogy agresszív és bántaná a többi halat.

2019. márc. 10. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A halak nem esznek csigát.
2019. márc. 10. 11:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem azért de leírtam 3 halat ami előszeretettel eszik csigát!
2019. márc. 10. 11:30
 3/6 Bamboocha466 ***** válasza:

Talán a legpraktikusabb helena- csigaevő csiga beszerzése lenne.

Ezen kívül ügyelj, hogy ne etess túl! Ezzel kordában tartható a csigák szaporodása.

2019. márc. 10. 13:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. márc. 10. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, a helena csigát ajánlom én is. Nálam a hatvan literest pucolták ki nagyon hamar, pedig csak hármat vettem bele, sőt, még szaporodtak is így más akváriumba is tudtam belőlük rakni.
2019. márc. 10. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:

70 literre halból semmit.

Ha akadna is olyan, amit bele lehet erőltetni, az is csapatban tartandó, egy egész rajban kell gondolkozni...

és úgy tippelem, most se hal nélkül megy az aksi, szóval nagyjából esélytelen, hogy egy rajnyi csigaevővel megbirkózna a szűrő, vagy a víztömeg.

Csigacsapda kell, meg nagyon óvatos etetés, meg az említett csigaevőcsiga.

2019. márc. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!