Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy viselkednek a guppik a...

Hogy viselkednek a guppik a műanyag szülőszobában? Nem őrül meg ilyen kis helyen?

Figyelt kérdés

Vettem egy szülőszobát, hogy ne kelljen fél napig lesni és kimenteni a kis guppikat, de mivel még nem használtam ilyet szeretném kérni hogy ha valakinek van ilyennel kapcsolatban tapaszatalata, írja le :)

5-6 centis guppi lány lenne benne.

[link]

2010. júl. 2. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt a kis időt amíg megszüli a halakat addig bőven kibírja.Nem árulnák ha káros lenne.Mondjuk tetovált halakat is árulnak ami nem éppen jó dolog, de ez egy "barátságos" módszer.Semmi baja nem lesz a haladnak.Viszont ha ez olyan fajta ketrec amibe a kishalak és az anyahal 1 helyen van akkor meg azért kell figyelni hogy az anya ne egye meg a kicsiket,tehát rögtön ki kell venni.Hogy több kicsi maradhasson meg egy kis adag jávai mohát is betehetsz ahova elbújhatnak az anyjuk elől a kicsik.
2010. júl. 3. 10:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, el van választva, felül az anya, középen van egy "V" alakú műanyag amin legalul van rés ahol ki tudnak pottyanni a kicsik, a ketrec legaljára ahol se az anya, se a többi hal nem fér hozzájuk.

kb 1-2 napon belül meg fog szülni. Most már beletehetem, vagy várjam meg míg elkezdődik a szülés? Melyik jelent kisebb stresszt neki?

2010. júl. 3. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
Akkor jó,akkor mehet bele majd a guppy,ha már a szülési folt megjelenik rajta.a hasa aljának a végén a fekete rész.Ha tul hamar teszed át "koraszülés" lesz,mert a stressz megindíthatja a szülést ugyhogy amíg nincs folt ne tedd át, ha tényleg 1-2 nap akkor átteheted,én nem akkor tenném át ha már szül.lessz elég baja akkor mással is:).
2010. júl. 3. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :D
2010. júl. 3. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!