Mi a vélemény a műanyag akváriumokról? Hamarabb algásodik mint az üveg?
Nem, az algásodásnak nincs köze az akvárium anyagához. A világítás, ammónia, felhasználható tápanyagok, szűrés, vízcsere, telepítettség határozzák meg, hogy lesz-e vagy sem.
Viszont nem tudom, milyen méretű akváriumokat gyártanak műanyagból, azt remélem tudjátok, hogy 50 liter alatt nem szabad megvenni, hiába bizonygatja az eladó, hogy szuper lesz, csak 1-2 hal tartására alkalmas a kisebb méretű (Betta, vagy néhány törperazbóra, de utóbbi nem ajánlott kezdőként).
Arra is gondoljatok, hogy egy 20-30 liter körüli akváriumot sokkal könnyebb lerántani, felborítani, mint egy 100 litereset mondjuk, mert annak már legalább 130 kg a súlya. Én inkább ilyenben gondolkoznék.
Inkább vennél egy üveget ami nagy vastag. Úgyis az lesz a vége ha megtetszik neki a sok hal.
Nekem van egy műanyag 20 literes, ezt mondjuk terráriumnak árulják, siklókhoz, meg ilyenekhez.
Hát kb 2x mostam ki, és a dörzsi szivacs úgy összekarcolta, hogy már nem is átlátszó, hanem ronda :/
Hát az azzók függ mert ha mondjuk víz van az akváriumban ès ugye a gyerek benne van akkor ha nem tisztítid mindd a kettő bealgásodik főleg hogy mikor a gyerek benne van nem mozog (jobb esetben nem halott) meg ez attól függ mèg hogy ha a gyereknek homokot teszel be akkor nem lesz algás a víz (mert ugye nincs benne) bár kitudja lehet a homok is meg tud algásodni csak annyi hogy nèha vigye el sètálni a gyereket mert egy idő után megbolondul de ha van rá garancia akkor időben kell kicserèlni.
Remèlem tudtam segítni
További szèp napot ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!