30 literben, dús növényzettel milyen halat tartanátok?
Figyelt kérdés
Betta van tervben, de azért számba venném a lehetőségeim mielőtt vásárlásra adom a fejem :D2019. jan. 21. 21:00
1/13 anonim válasza:
Háát, elég korlátozottak a lehetőségek, mert ÉPPEN hogy tarthatsz ebbe halat. 2 betta és kész.
2/13 anonim válasza:
2 betta😂
Max 1 hím betta, esetleg ender guppik, sima guppik. Galaxy razbora nemtom mehet e
3/13 anonim válasza:
1 betta, vagy 3-4 hím guppi, esetleg 4-6 hím endler guppi, galax razbórák, garnélák. Persze vagy-vagy, mindegyik variáció csak önmagában áll.
4/13 Skid05 válasza:
Hát ha tényleg dús növényzet, akkor itt a növényzet szárai között a megtört áramlásban lassan mozgó hím bettának ideális helye lenne. De még dús növényzet mellett sem hátrány, ha a szűrőhöz van egy esőztető. A guppiknak, razbóráknak azért több szabad úszótér kellene.
5/13 anonim válasza:
"2 betta😂"
Kedves kettes!
Mi ebben az annyira vicces?
6/13 anonim válasza:
Mi a vicces?
2 betta együtt? Főleg 30 literben? Esetleg 2 nőstény talán elvan, de ha 1 párra vagy 2 hímre gondoltál, akkor mégviccesebb.
7/13 anonim válasza:
6-os.
Nem mondtam hogy milyen ivaru betta legyen.
9/13 anonim válasza:
Akkor 2 nőstény bettát vegyen a kérdező.
Így jobb?
10/13 anonim válasza:
Egy fokkal, de szerintem az emberek 90 %-a betta alatt a hímre gondol, ezért is lett volna szükséges a pontos fogalmazás. Amúgy meg szerintem az emberek 90%-ha a 2 közül választhat, inkább tart 1 hím bettát mint 2 nőstényt, de ez már eléggé off topic, a kérdés már megválaszolásra került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!