Az akváriumom 2 napja megy, és ilyen bolyos foltok vannak a faágakon homok aljzat jbl homok alaposan átmosva, vízkezelő szer is van benne?
Figyelt kérdés
2019. jan. 14. 18:17
2/19 A kérdező kommentje:
Képek fent
2019. jan. 14. 18:24
4/19 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nem jok?
2019. jan. 14. 18:44
5/19 anonim válasza:
Ha olyan takonyszerű, az el fog múlni. Vagy megeszik a halak ha lesznek.
7/19 A kérdező kommentje:
Ja jo mert én penészre következtettem
2019. jan. 14. 18:47
8/19 anonim válasza:
Nem lehet megnézni a képeket. Fehér vagy fekete foltok? A kép jó lenne. Rakd fel kepkuldes.hu-ra vagy valami ilyen oldalra. Egyébként ha fekete akkor ecsetalga, ha fehér akkor akár penész is lehez(sajnos az enyémen is van, én csak lesíkáltam róla, de újra lett)
9/19 anonim válasza:
Gomba. Majd ha már nem ázik ki semmi a fából, akkor elmúlik, addig ha nagyon sok van, mosd le, ha kicsi van, azt meg majd lelegelik az algaevők.
Lesz ott még más érdekesség is, ezért kell minimum 3 hét üresjárat.
10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm egyépként fehér
2019. jan. 14. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!