Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Használ valaki ilyet? SOBO WP...

Akarmi91 kérdése:

Használ valaki ilyet? SOBO WP 1301f pick up 160 klón!? Hiba vagy normális jelenség?!

Figyelt kérdés

Normális, hogy kb, nem is látni hogy nyomja ki a vizet, ha rajta a levegőcső kb akkor még annyira se!?

Ma kaptam kézhez, de olyan mintha gyengébb lenne a régi pacific pf 301 -től annak is simán 5 cm re elmegy a vizsugara. Vagy ez nem számít, attól még jó? 54 l es aksiba vettem, igaz, hogy nagyobb akiba javasolt, de gondolom a gyártói ajánlás itt is ink kamu. A rotor forog, zsir új, csak fura, hogy nem is látni h nyomja ki a vizet.Ha levegöztetőcső van akkor kb buborék is alig ha jön rajta ki...

2019. jan. 7. 13:57
 1/2 Salx Narval ***** válasza:
Ezeken szerintem van áramlásszabályozó, talán ott tudnál állítani rajta. Ettől azért jobban kellene tolnia.:D
2019. jan. 8. 07:29
 2/2 A kérdező kommentje:

van, de semmit sem venni észre...

nem baj ,visszaküldőm,és rendelek mást...

Köszi!

2019. jan. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!