Bamboocha466 kérdése:
3D háttér feltapasztása tapadókorongokkal?
Figyelt kérdés
Hogyha az aki hátteret tapadokorongokkal tapasztanam fel -annak érdekében hogy kesobbi változtatasi szándék esetén ez könnyen eltavolitasra kerülhessen, visszamaradt ragasztofoltok nélkül-, akkor mivel tudnam a széleket szigetelni, hogy kisebb halak, es a vizben úszó mocsokdarabkák ne rekedjenek a háttér mögé?2018. dec. 31. 12:17
11/11 Salx Narval válasza:
Negyede annyi vizet sem szorítanának ki mint egy 3D-s hátfal. Ez csak egy lesúlyozott háló ami közé mohák vannak tűzdelve, a kő és a gyökér csak dekoráció akár el is hagyható. A háló mögé esetleg lehet tenni ezt azt, hogy jobban kidudorodjon itt ott még jobban utánozva egy egyeletlen mohával benőtt sziklafalat. Mondjuk nekem tetszik ha néhol kilátszik alóla a valódi kőzet és kiáll egy két gyökérdarab, de enélkül is mutatós. Nem utolsó sorban hatalmas vízszűrő felület és sajnos mulmfogó is, időnként át kell porolni de a látványa kárpótol szerintem ezért a kis kupiért. Ha van egy jó belső szűrőd akkor az hamar kiszippantja a koszt. Ide már én is azt mondom, hogy nem árt egy csapat apróbb hal, vagy garnéla ami mozgatja, tisztogatja kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!