Javasolnátok hal fajtákat és darabszámot 60 literes aksiba?
Már megy az aksi,szűrő van. Fűtés,ilyesmi nincs,szobahőmérséklet.
Nem az enyém az aksi,többet nem tudok róla!!
Köszönöm!
Az a baj, hogy akinek van az aksi, ő ilyenre nem fog költeni..az a lényeg, hogy a 3 gyereknek legyen hal.
Akkor semmilyen nem marad meg?
Mert ha mondanátok valamilyen fajtát, hpogy abból ha beletesz 3-4 darabot, azok jól ellesznek benne, az jó lenne...legalább nem szenvednének a halak.
Mert hal lesz. Az tuti. Karácsonyra kapták a gyerekek.......
Felesleges bármit ajánlani akkor, mert az akvarisztika nem abból áll, hogy beleb*sszák a halakat és onnantól kezdve elvannak. Az akváriumot gondozni kell, hetente részleges vízcseréket csinálni, és konyítani valamit a biológiai körforgáshoz. Nehogy már egy háromezer forintos melegítőre ne költsenek, az alap dolog, próbáld nekik megmondani.
Úgy semmilyen hal nem fog életben maradni, ha legalább a vízcseréket és a melegítőt nem biztosítják, ha a hülye kölykeiknek kell hal de gondozni nem akarják, akkor rakjanak bele motoros gumihalat basszus. Felháborít mélységesen az emberi önzőség.
" a lényeg, hogy a 3 gyereknek legyen hal."
Erős hátszéllel azt mondanám, hogy akkor 3 db hím (!!!) guppi, különböző színűek a 3 gyereknek.
A többiek is elmondták már, ennek ellenére én se tudom szó nélkül hagyni, ilyen, hogy trópusi halakat akar valaki tartani, és egy fos fűtőre nem akar költeni, a világon nincs!
Nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy márpedig halat tartson, vagy bármilyen állatot. Nincs azzal baj, ha valakinek nem telik rá, nekem se telik sok mindenre, de azt nem is erőltetem.
Mit akar ezzel megtanítani a gyerekeinek? Hogy hóbortok miatt szabadon lehet állatokat kínozni?
A gyerekek még kicsik. 8 alatt van mind.
A melegítőt megmondom mindenképpen!
Sajnos az állatokhoz így állnak hozzá.
Én sokat "okítanám" őket,de nem igazán hallgatnak meg. Majd ők tudják,blabla megy mindig.
A garnéla is jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!