Van egy sziámi harcos halam. Pár hete nagyon megnőtt a "hasa" olyan mintha terhes lenne vagy nem is tudom. Mi lehet ez? Mit tudok csinálni h a régi legyen?
Ha van hab akkor az hím
Ha itt megnézed találsz lentebb két képet 1 hím 1 nőstény hasonlitsd össze.Tuti hímed van.Vagy elhízott bár nem hinném,de hajlamosak főleg hogy nincs úszótere vagy hasvízkór lehet vagy bélgyulladás.Pl lejárt kaja vagy a sok szunyoglárva, vagy az egyhangú etetés okozza.
Ez előttem szólókhoz: a Bettáknál nagyon könyen meg lehet különböztetni hogy meik hím és meik nőstény..... és mikor a Betta nőstény kész az ikrázásra, becsíkozódik nem nő meg a hasa.....
A kérdezőnek: azok alaján amit írtál én hasvízkórra tippelnék, sajnos az én Bettám is ettöl szenved, Baktopur direktel kezelem, de csak hangulati javulást tapasztalok rajta, és egy tenyésztő mondta hogy a hasa mostmár ekkora marad, nem fog lemenni.
Remélem te több sikerrel jársz majd mint én.
igen.hasvízkórja van. megnéztem képen meg utána olvastam:O és akkor hiába kezelném a baktopur direkttel mert nem változna meg??
köszönöm a segítséget<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!