Hogyan rendezzem be az akváriumomat?
Nemsokára lessz egy 600 literes akváriumom!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudna e segíteni a halak összeállításában!?
Akitől az akváriumot kapom több éves tapasztalattal van az akvarisztikával kapcsolatosan, ő majd kiokosít!
A kérdésemre sajnos még mindig nem kaptam választ!
Dehát már kettő hasznos választ is kaptál. Úgymint:
,,Alul legyen a kavics, felette a víz."
Ill.:
,,Milyen a szűrő? Milyen típusú akváriumot akarsz? Így senki se fog tudni neked segíteni mert millió plusz egy variáció lehetséges."
De egyébként, akkor miert nem kérsz tanacsot a kiokosító ajándékozótól?...
Én egyébként nemrég szereztembe egy hasonló méretű akváriumot (nekem mondjuk sajnos fizetnem kellett erte), az előző tulaj 10 hím guppit, 10 amano garnelat, es 3 ancit tartott benne.
Dús növényzettel ez nálad is működő rendszer lehet...
Ez a millio+1 variaciobol megcsak a +1… a tobbi milliot meg senki sem fogja neked leirni.
A nőstény Bettát áttettem az 54 literesbe!
Guppik ,veliférák, mollyk, plattik, neonok mellé!
A 600 literest még járatom halak nélkül!
Hím Bettának szereztem egy 30l-est és egy automata fűtőt!
Így már jó?
Már ott is megírtam ,hogy 13 hal van benne!
Szerintem félreértettétek!
Mivan?😂😂😂
A guppik neonok neked nagy halnak számítanak?
Nem, de nagy kiúszótér kell nekik! Éppenséggel pont azt a két halat emelted ki, aminek elég lenne csisszesen az akvárium, mármint ha csak guppit, illetve csak egy kis raj neont tartanál benne, külön. De mi van a mollykkal meg veliférákkal? :D Pont azt nem emelted ki, mert tudod, hogy azoknak nagy akvárium kell, de még minket akarsz hülyének kihozni.
K*va gyorsan ajánlom hogy keresd ki a halaidat a keresőben, és kezdj el róluk olvasgatni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!