Hogyan rendezzem be akváriumomat?
Vettem egy 54l-es akvárium szettet.Adtak hozzá szűrőt, vízmelegítőt, hőmérőt, világítást. Az, hogy ezek mennyire gagyik azt még nem tudom, mert még nem próbáltam ki.
Link a szetthez:
Szeretnék hozzá egy levegőztetőt 60cm-es vízfüggönnyel, mert az tetszene nekem, és szerintem hasznos is..
Link a függönyhöz:
Ehhez milyen levegőztetőt kell vennem? Mire van szükségem még a beüzemeléshez? Kell vennem valami csövet, vagy mást?
Az akváriumba 1db Sziámi harcoshalat szeretnék + legyetek szívesek ajánlani még valamilyen halat, amiből 3-5 db még elférne mellette, és jól kijönne a harcoshallal. Esetleg szeretnék pár Garnélát is, hogy tisztítsa az akváriumot.
Szükségem lenne valami dekorációra is az akváriumhoz, amiben eltudnának bújni a halak, meg legyen valami alagút amiben áttudnának úszni. Tudtok valamit belinkelni? Olcsót.
Valamint milyen növények legyenek az akváriumban, milyen kavicsok legyenek letéve, amiben a növények fejlődni is tudnak...
a harcoshal mellé: kisebb rajhalban gondolkodj pl: neonhal
olcsó dekoráció:keress szőlőtőkét amit nem permeteztek készítsd elő és már mehet is be!
növény: vallisneria,cripto félék, gömbmoha, anubias, jávai moha
Neonhal (kék) nem tartható sziámi harcossal, el ne hidd az előzőnek.
A számi mellé nem tennék ekkora helyre mást csak mondjuk egy raj panda páncélosharcsát, 6-8 darabot. Dekorból pedig ne válassz giccseseket, mert el tudják rontani egy nagyon szép akvárium természetességét is. Válassz valamilyen fát vagy gyökeret, esetleg szépen leutánzott műsziklákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!