Nemrégiben kaptam egy 54 literes akváriumot és érdekelne, hogy azok a halak amiket kiválasztottam tudnak-e együtt élni és ha igen hány darab az egyes halakból?
Zebra danio, Galaxy rasbora, Panda csík, Kolibri hal, Zöldsávos törperazbora, Törpe szívóharcsa, Garnélarák
Őket néztem ki. :) Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Hát az sok.
10-10 a nanohalakból, és ott a vége.
Vagy amit az előbb mondtam, 8-8, és akkor be tudsz melléjük rakni 2 zebracsigát. Szűrő milyen? Annak az ismerete nélkül amúgy elég értelmetlen erről az egészről beszélni.
Szia!
A helyedben kategorizálnék. A zebra dánió nagyobb mint a többi és sokkal gyorsabb. A kolibrihal ideális hidegvízi hal,így kicsit az is kakukktojás. A panda csík az felnőtt korára sokat vâltozik a színében,îgy ezt is bele kell kalkulálni. Tehát îgy maradnak a nano halak,amit ha már említett módon csapatban tartod az megfelelő. Esetleg még az endler guppin gondolkodj el, az lehet még egy praktikus megoldás. Az teljesen kézenfekvő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!