Hogyan kell fagyasztott eledellel etetni? (cyclops) Lehet hogy megjön tőle a színük?
Vvettem egy csapat eléggé fiatal (1-1,5cm) parázslazacot és hát nem sok színük van, van, amelyik teljesen szürke. Az akvarisztikában ajánlott aquatic nature-es (két vörös neonhal van az elején) kajával etetek, amit szépen eszegetnek is de ajánlottak még cyclops nevű fagyasztott eleséget, úgyhogy ki szeretném próbálni, meg hát biztosan jobb nekik ha ezt is kapnak, hátha kiszínesednek tőle.
Hogy tudom darabokra vágni a kockát? (az egész biztosan sok nekik, csak 13 hal van)
Hogyan kell felolvasztani?
Heti hány nap lehet nekik ezt adni?
Vagy hogy kell ezt kivitelezni?
Köszönöm a válaszokat!
Én is fagyasztott állapotban szoktam feldarabolni. Ha már nekiállok, a doboz min. 1/3 -aig abban sem hagyom, így egy jodarabig nyugton lesz. A kisebb darabokat pedig egy dobozba gyűjtöm, és mennek vissza a fagyasztóba.
Vigyázz, szeleteles közben hajlamosak a levágott darabok messzire elpattanni, ezért érdemes a kezeddel lefogni őket.
Én 14 neonnak adok 1/6 nyi kockat (mondjuk tubifexet), szerintem neked is ideális lesz cyclopsbol az egy hatodnyi kockameret.
En a kis darabot kiveszek a fagyaszrobol egy műanyag kannallal (ez az eteteokanalam), erre obbe teszek kevés akvariumvizet, majd pár perc olvadás után beleteszem az eledelt az akiba. Az általam vásárolt étel szennyeződésektol mentes -na meg kicsit lusta is vagyok- így nem mosom át, de egyébként érdemes egy szüröben atmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!