Párduccsíknak milyen fagyasztott eleség való?
Figyelt kérdés
Jelenleg még elég kicsik (3-4 cm), ha ez számít a válaszadásban. :)2017. júl. 11. 18:35
1/1 Salx Narval válasza:
Szerintem bármelyik adható nem válogatósak szinte mindent felszedegetnek csak a méretét kell figyelni, hogy számukra lenyelhető legyen és persze a vörös szúnyoglárvát és a tubifexet érdemes kiolvasztani és kimosni, én mondjuk a többit is kiolvasztom és átöblítem. A sórákot és planktont is nézni kell mert ezekben is vannak egész nagy rákocskák ami nagyobb halaknak való. Lámpaoltás után érdemes etetni ha konkrétan nekik szánsz valamit. Mint minden más hal esetében náluk is a változatosság lényeges. Mindig több féle fagyit tartok a fagyasztóban és felváltva kapják kiegészítve a saját fokhagymás pulykaszív mixemmel, ritkábban de azért száraz táppal és algatablettával is etetek. Az etetésükkel nem valószínű, hogy gondod lesz, viszont ajánlott a dús növényzet, bújók, a puha homoktalaj, vagy nagyon apró 1-2 mm sóder és a fedett akvárium. Érdemes lebegő növényekkel árnyékolni és lehetőleg sötét hát és oldalfalakkal a biztonságérzetüket növelni, egy világos akváriumban félénkek lesznek és gyakran elbújnak, elássák magukat és néha ki is ugranak, vagy csak esete merészkednek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!