:(
...nem túl jó állapotban, nem túl jó körülmények között.
- mulm, szmötyi
- műnövény
- kagylók, csigaházak, ami felkeményíti a vizet (köztudottan lágyvizes halról van szó)
- kavicsos talaj (geophagus = földevő. természetes viselkedésükhöz tartozik, hogy a homokot a szájukba veszik és átszitálják élelemért - ráadásul az ekkora kavics még jobban gyűjti a szmötyit)
És ez csak az, ami a képen látszik. Akváriumméretről, szűrésről, bejáratási időről, lakótársakról még csak nem is regéltél.
Húha! Azért nem írtam ilyenekről, mert nem ez volt a kérdés. :D Már kb 2 éve megy az akvárium, nem most kezdtük, csak most kaptunk a képen látható halból.
Az, hogy nincs benn szűrő és, hogy kicsi az akvárium nem tudom, hogyan állapítottad meg a képről. A nagy kavicsok alatt van apróbb szemű aljzat is, de akkor ezeket és a kagylókat kiveszem, meg a többin (már ami jogos volt, nem csak találgatás) is megpróbálok javítani. Köszönöm, a tanácsokat, bár nem kértem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!