Milyen fajta garnélát ajánlotok és mennyit? Co2 adagoló szükséges?
Figyelt kérdés
Szeretnék aqua kertészkedi viszont helyhiány miatt csak 1 10 literes nano akváriumot tudok bevállalni amibe halat nem szeretnek tartani mert az már szerintem egészségtelen és ezért döntöttem a granlélák mellett2018. aug. 9. 12:36
2/5 anonim válasza:
Vazaban nem szokas allatot tartani.
Novenyt tarthatsz benne meg csigakat
3/5 A kérdező kommentje:
A csiga nem állat??
A válaszokat köszönöm és akkor maradok az állatmentes aqua kertészkedésnél
2018. aug. 9. 21:40
4/5 Skid05 válasza:
Mi a terv a növényzetre vonatkozólag? Csak mert sok kisebb levelű növény ami befér és mutat egy 10esben, tényleg CO2-t igényel. Persze lehet anélkül is, növénye válogatja, de kezdésnek nem ajánlott nanoval startolni, mert igen apró malőr is elég egy méretes buktához. Mennyire vagy képben az alapokkal? Tápozás, fény, szűrés, vízkémia…
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válszoló
Képben vagyok mindennel kapcsolatban időközben rajöttem hogy mindenkép fogok co2 adagolást használni (élsztős teknológia) és tudom hogy veszélyes nano akváriummal kezdeni mert nehezebben áll be kisebb vízben a biológiai egyensúly de kénytelen leszek megbírkózni vele mert nem tudok sajna nagyobbnak helyet szorítani
2018. aug. 11. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!