110 literes akváriumom van. Milyen díszhalakat érdemes vásárolni?
Köszi utolsó!
Az algaevő harcsák amúgy mivel táplálkoznak? Mit adjak nekik ha van?
Szerintem a kacsa mindenevő. És a neonhal pl megeszi az újszülött guppikat, ami ugye hal lévén "azonos evolúciós fejlettségű organizmus" :)
Az algaevő meg növényevő lévén, az említett növényi táplálékokat. Nem kell pürésíteni, mehet egyben is, nagyobb darabokban, lesúlyozva egy kővel. Kiegészítésnek algatabletta.
De attól is függ, milyen algaevő, milyen idős...
Ezer féle van. Valamelyik csak algát eszik. Valamelyik mindenevő.
Valamelyik pl a sima anci, idősebb korára egyáltalán nem eszik algát. Megeszi a lehullott fagyasztottat, tápból a gyorsabban süllyedő chipseket.
Ja, és akkor pl a denevér se ragadozó?
Vagy mondjuk a fecskék. Mert madarakat ugyan nem esznek, de azért napi pár száz rovart levadásznak.
Ja, azt nem tudtam, hogy van külön olyan is, hogy rovarevő...
De amúgy véletlenül eszembe jutott még valami!
Mi van a vidrával?! :D
A hód rágcsáló, a fóka jó ha leopárd fóka. A delfin kisebb viziemlőst az orka meg bálnákat is eszik, a vidra meg kakuktojás.
Kicsit azért elbizonytalanodtam, megszabadulok a neonjaimtól nekem gyermekeim vannak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!