Mit tehetek ha a hal kiesett az akváriumból?
Ne meg hogy kiesett az akibol? Inkább kiugrott.
Még én is nehezen viselnek el három órát a szőnyegen feküdve, nem hogy egy hal.
Vaksagra meg lézeres szem műtét javasolnék...
De lehet, hogy nem vakult meg teljesen, ekkor érdemes szemüveget vagy kontaktlencse íratni neki. Hogy melyiket választod, az ízlés kérdése, es szemüvegparti vagyok...
Látom csak az idióta kommentek jönnek. Válasz 1. NEM 54 literes az akvárium, és azért esett ki mert az esőztető rendszer befelé fordítottam hogy ne legyen nagy az áramlás, mert garnélát akarok majd tartani.
2. Volt hímje és nem fogadták el egymást, azért bírt ki több órát mert betta ergo labirint kopoltyús, ergo azt a levegőt veszi amit mi.
3. A szemműtétes, szemüveges válaszra nem vagyok hajlandó válaszolni.
4. AZÉRT TUDOM HOGY VAK mert lámpával megnéztem a szemét és nem reagált rá plusz ki volt neki száradva.
Ha bármelyik aberráltat is érdekel, a halam még él, de nem sokáig. Kösz a semmit. Remélem jót röhögtetek egymáson.
6.vagyok.
1.Nem hiszem hogy kiesett iknkább kiugrott.
2.
Aha,biztos higy egy HAL ki tudd bírni 3 órát a SZŐGYEGEN fetrengve VÍZ NÉLKÜL!
3.Tudtad hogy a halaknak nincs szemhéjuk?Amikor megnézted a szemét,mire vártál???Ja,hogy arra hogy kaccsincson!
4.Olvcas utána,hogy hogyan kell halat tartani!!!!!
8-ass vagyok.
Nem tudom hogy hogyan sikerült egy bettának 3ÓRÁT EGY SZÁRAZ SZŐNYEGEN túl élni ezt a megpróbáltatást!!
És azt sem hogy hogyan ESETT KI egy akvából.
+Azt hogy hogyan tudtad megálapítani hogy vak!!
Ha válaszolsz,azt megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!