Van köztetek olyan, aki megtanította a halát/halait trükkökre?
2018. aug. 31. 19:25
2/7 A kérdező kommentje:
Azért linkeltem a videókat, hogy aki még nem hallott ilyenről, megismerje :D
2018. aug. 31. 19:54
3/7 anonim válasza:
Én próbálkoztam azzal, hogy kocogtatásra gyűljenek az etetőhöz. Kudarc. Guppival
5/7 anonim válasza:
Nekem csak az ujjamat követi meg odajön ha megkopogtatom az üveget. Egyébként aranyhal.
6/7 anonim válasza:
A viselkedésére, meg a mozgására épít.
Odamennek a vízfelszínre, odaszúrnak, akkor majd megszokja a kezed, meg hogy adod a kaját. Van a 4. az alagút az akvárium fala és a kezed közt, ilyen a mozgása ezeknek a kis halaknak nem? Hogy tíz centit megtesz és hajlamos megfordulni, hát ezt használja ki.
Utána ugyanezek eszközökkel, nem a kezeddel.
Amúgy a legelső, ami eszembe jutott, hogy mit gondol a hal, mikor bedugja a gazdi a kezét a vízbe? Mit gondol, ki az a kéz? Mit gondol, ki az a kéz?
7/7 anonim válasza:
*másodiknak azt akartam írni, hogy kié az a kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!