Hogyan lehet elkezdeni trükkökre tanítani, nevére hallgatni tanítani egy kutyát?
Tanítsd, vidd kutyaoviba utána iskolába!
Nuttelát meg ne adj neki neki ha még sokáig szeretnéd a köreidbe tudni. Kakaó, cukor, kenyér méreg a kutyának.
Mindenfelekeppen kutyaiskola...
Amigy ebben a korban kezdenek el mindent harapdalni.. az en kutyam amikor ennyi idos volt mindent szetragott a kertben, nem maradt semmi mozdithato amit ne ragott volna meg, ha meg kint voltam vele jatszani csak az en kezem kellett, hiaaba adtam neki jatekot a szajaba hat akkor is a kezem...
nevere meg szerintem majd megtanulja magatol de pl lehet ugis h ul meletted es mondod neki h XY es ha radnez mehet a jutalomfalat..
Ül parancs: egyszeruen a jutalomfalatot a feje felé emeled es ugye a kutyusuk nem tudnak nagy hajlasszogben fel nezni csak ha letakjak a fenekuket es ha lerakta akkor nagyon megdicsered es odaadod a jutalomfalatot...
Fekszik: mondod neki ul es atlosan lehuzod a jutalomfalatot eloszor le majd elore huzod es koveti az arcaval es ha lefekudt megdicsered es odaadod a jutalomfalatot.
Helyedre parancs: a fekvohelye ele allsz es mutatod neki az ujjaddL es ha ramegy akkor megdicsered es jutalomfalat neki.
Gondolom mostanaban mar viheted setalni, figyelj ra h ne huzzon ha kell rantsd vissza, mert amikor nagyobb lesz es eros akkor mar nemtudod vissza fogni ez tapasztalat
Falkavezeres parancs
Mindig tegyel ugy mintha ennel a taljabol es csak azutan add neki oda ha azt mondtad h mehetsz csak akkor indulhat el.
Bocsi a helyesirasert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!