Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Aquael Turbo 500 belső szűrőve...

TNI87 kérdése:

Aquael Turbo 500 belső szűrővel bármi tapasztalata van valakinek?

Figyelt kérdés
Azért gondoltam erre mert mechanikai és biológiai szűrést is tud egyszerre. Egy 54 literes akváriumba szeretném.
2018. aug. 7. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Volt nekem , nem éri meg az árát.

Inkább:

[link]

2018. aug. 7. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem telepítesz túl a szivacs tökéletes biológiai szűrőanyag. Ráadásul ekkora felülettel. 🙂
2018. aug. 7. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt, de szerintem jó választás. A felső tartályba bármit lehet tenni.

Ha nincs semmi különös esemény, akkor jó minőségű biológiai szűrőanyagot, ha bármi indokolja, akkor aktív szenet, szat gyantát, purigent, egyéb kémiai megkötő anyagokat.

2018. aug. 7. 19:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Mivel még nem döntöttem el megkérdezném, hogy egy akasztós szűrő jó vagy jobb lehet??
2018. aug. 22. 08:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem!

Nem tud áramlást csinálni, ezért mechanikai szűrésre szinte teljesen alkalmatlan. Átalakítással lehet barkácsolgatni valamit, hogy jobb legyen, de kompromisszumos.

Ezen kívül nem tudsz az akváriumra tetőt tenni. Ha pl olyan a világításod, hogy a tetőbe van beépítve, akkor az úgy nagyjából megoldhatatlan.

2018. aug. 22. 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:
A tető kérdés nem aktuális, mert most rendeltem világítást ami nem tetőbe épített. Tehát ez nem szempont.
2018. aug. 23. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor "csak" áramlás nem lesz.
2018. aug. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!