Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a neve a kepen lathato kis...

Mi a neve a kepen lathato kis szerkezetnek?

Figyelt kérdés

Mire jo ez? Valami szuresi feladata van? Vagy levegot porlaszt a vizbe?

[link]

#aqua doctor
2018. júl. 26. 08:04
1 2
 11/14 Skid05 ***** válasza:

Versenyakvárium amivel nemzetközi díjakra törsz? Mert ellenkező esetben erősen felesleges a dolog. Egy kevés zöld pontalga jelzi az ökoszisztéma egészséges működését, a frontüvegről meg játszva eltávolítható.

Ami nem tiszta: 8 hónapja megy és mióta nincs makrotáp CO2 mellé? Milyen talajba lettek ültetve? Ott van tápanyag?

2018. júl. 27. 17:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Furkesz - Bocsanat kicsit elszamoltam. Nem 10 ezer hanem 14. Tudom ez kinai, de vajon mivel tud ez kevesebbet mint egy 50 ezer ft-os? Gondolod az nem kinaban keszult? :)) Nem a lustasag miatt probalnam ki, hanem mert nagyon tetszik mikor olyan hatast kelt mintha fustolne valami a vizben.

[link]

Utolso - igen kb annyi ideje megy es ugy nagyjabol 4 hete kezdtem el co2-t adagolni a vizbe es a tapozast is ekkor kezdtem el. Azelott semmi nem volt csak heti vizcsere (25L csapviz egy napot pihentetve) Az akvarium 125L es 7 neon plusz 4 ekfoltos razbora lakja. A talaj pedig egyszeru soder volt. Ja es tele van vasfaval amin a novenyek csucsulnek. A talajban nem sok van beloluk. Hamarosan teljesn ujaepites lesz. Csak meg nem gyult ossze minden hozza szukseges dolog. Ja es minden magrol volt nevelve es az ujnal is ugyanigy lesz. A nullarol kezdem mert ezt agyatlanul epitettem meg. Igazabol eladasra szantam de megtetszett es igy maradt meg. Most viszont megy az egesz egy uj gazdihoz en pedig mindent elolrol kezdek. Egy 240L ossz kapacitasu tulfolyos alul sump tartallyal epitett medence lesz az uj projekt amit mar aprolekosan es megfontoltan epitek fel. Igy idosodo fejemre tetszett meg igazan ez a hobbi es most mar idom is van ra meg persze penzem is. Sokat olvasgatok es tanulom amit lehet, es akkor kezdem el az ujat amikor mar minden megfeleloen ossze van valogatva es passzol egymashoz.

Sajnos itt ahol elek, igen silany az uzletekben a hozzaertes. Itt a lenyeg csak az, hogy vedd meg amit csak tudsz. Az, hogy utana az eletben marad e nalad, nem fontos. Koltsd a penzt a tobbi meg senkit nem erdekel. Szoval ezert is nehez a vasarlas mert az elado velemenyet nem tudom kikerni amikor valami olyat latok amit nem ismerek. Novenyek vasarlasanal azt sem tudja meg mondani, melyiknem milyen feny igenye van, es akkor meg hol van a tobbi fontos dolog...

Na de turelmes vagyok es nem szegyellek kerdezni az okosabbaktol. Bar leginkabb csak lehurrog mindenki amikor valamirol erdeklodom, hogy az hulyeseg meg sz@rt sem er meg vegyek masikat meg ehhez hasonlok. Kicsit nehez igy de nem adom fel :)

2018. júl. 28. 16:11
 13/14 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem a rács anyagában keresendő az árkülönbség főleg. Nagyon nem mindegy, hogy milyen hamar rongálódik el, nos egy 14000Ft cuccba bizonyára nem titániumból, vagy más kemény és ellenálló anyagból készült rács van hiszen egy ilyen rács darabja 8-10000Ft és ugye kettő kell. Ha csak sima rozsdamentes acélból készül azt gyakran cserélgetni kell mert hamar szétmaródik. Vásárolj egy nagyobb légpumpát ha csak a látvány miatt vennéd és tegyél rá porlasztót pl [link]
2018. júl. 29. 13:06
 14/14 Salx Narval ***** válasza:
Még esetleg annyit, hogy ezt a légporlasztót gyakorlatilag addig nézheted amíg akarod nem csak itt ott a kanyarban.:D Vigyázat, az erős és túlzásba vitt légporlasztás beindítja a zöld algákat ha a levegőoszlop nem közvetlen a felszínre jut, hanem érintkezik valamilyen tárgyal, ill növénnyel.:D
2018. júl. 29. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!