Az betegség, ha az axolotlom kopoltyújának a bal felső ága végén van egy kis apró, alig látható, mini "ágcsonkocska"?
Figyelt kérdés
Én láttam már ilyet egyes youtube videókban is, de nem tudom, betegség- e vagy természetes jelenség. Kaptzam egy axolotlot, betettem az akváriumába, utána észrevettem, hogy ott valami van neki. Ez normális, vagy baj? Félreértés ne esssék, én már sok axolotlot tartottam, van tapasztalatom.2018. ápr. 27. 10:13
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen. Nekem egyszer volt egy 1 lábú, amit vettem, mikor visszanőttek a lábai, az egyiken több ujj volt mint a megszokott. Lehet a csonk is sérülés vagy hibás regenerálódás eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!