Fél centi egy méteren okoz problémát az akváriumon?
Figyelt kérdés
2 hónapja megy az akváriumom, 200 literes, 100x40x50, és most vettem észre, hogy a bútort hiába állítottuk vízszintbe, egy méteren fél centit lejt az akvárium. Egyik ismerősöm hívta fel rá a figyelmem.
Az elejétől így van, a háttéren látszik hogy hol volt a vízszint. Gyári, kifejezetten akvárium alá készült bútor van alatta, meg ugye a polifoam.
Lesz baja az üvegnek ha így marad? Nem szívesen szednék szét mindent, növényestől, halastól.
2018. júl. 16. 20:25
1/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt az akváriumommal, semmj baja nem lesz!
2/8 anonim válasza:
Akvárium bútor , és nem állítható a lába?!
3/8 anonim válasza:
...meg ha vízszintbe raktad, akkor mi süllyedt meg? A bútor? A parketta? Mi ment össze fél centit? Megállt? Vagy még mindig csuklik össze valahol a rendszer?
4/8 anonim válasza:
Amúgy ha stabil a helyzet, és erős a bútor, akkor alapvetően nem egy nagy tragédia...
... csak hát ezek után ki tudod jelenteni azt, hogy ez a bútor erős, a jelenlegi helyzet pedig stabil?
6/8 anonim válasza:
Ugyanekkora akvárium, de alá gyártott bútor, nálam ugyanez a helyzet de csak azért, mert szoknyás a bútor és nem állítható a láb. Több mint egy éve megy, semmi baja.
7/8 A kérdező kommentje:
A padló a ludas gondolom... a szoba egyik felében állítottuk be, és utána vittük át a másikba, nem gondoltam hogy ekkora eltérés lesz.
2018. júl. 16. 23:09
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek :)
2018. júl. 16. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!