Vajon darakóros a bettám? Kép mellékelve.
Kb. 2 napja vettem észre a fején egy kis karcolás szerűt. azt hittem csak meg horzsolhatta, de egyre nagyobb és fehér pukli szerű. Csak nem darakóros, mert nem akarom elveszíteni a drágaságom!:( Amúgy semmi baja vidám és van rendesen van étvágya. Kérlek titeket nézzétek meg a képeket hátha tudtok segíteni! Mostanában vettem egy almacsigát meg új növényeket is, lehet fertőzőttek voltak?
nincsen semmi baja, szerintem se:) nekem is volt ilyen rajta, de elmúlt.
Amúgy vannak lány bettáid?? Nekem mindig vidám a halam, ha velük lehet. Nagyon szép amúgy a bettád:) nekem piros van.:D
Szóval szerintem nincs semmi baja.
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Kicsit megnyugodtam, de még mindig bennem van a félsz, bárcsak igazatok legyen, nehogy valami komolyabb baja legyen, mert nagyon megkedveltem ezt a kis halit. Ő az első halam, és áprilistól vagyok a gazdija. Csak egy almacsigusz lakik még vele, akit most 3napja vettem, és akit néha piszkálgat. Szivacsszűrőt is vettem csak nem használom, mert úgy vettem észre, hogy zavarja a sok buborék, meg aztán engem is zavart a légpumpa hangja. De ha tudtok valami jobb megoldást szűrésre, örömmel fogadom. Nőstény nem megoldható, mert nem szeretnék még külön egy aksit fenntartani a számára, mert úgy hallottam nem tűrik meg egymást hosszú távon csak a párzás idején. Külön köszönjük a dicséreteket....igen szépek vagyunk ám:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!