Mit tegyek, hogy ne legyenek csigák az akváriumban ha nem áll rendelketésemre karantén?
Rendelj növényeket biztonságos helyről, pl greenaqua.
A 2-est meg nehogy elhidd, semmiféle szerepet nem töltenek be, ugyanúgy terhelik a vizet.
Helena csiga.
Viszont érdekességként: Erőssen növényes 112 literes akváriumban, elkezdtem tányér csigát tenyészteni a helenáknak. Kicsit túlszaporodtak, erez feletti darabszám. Viszont ebben az akváriumban mutatóban sincs alga....
Igen utolso mert a helena egy csigaevo csiga. En is kiprobaltam de nalam nem jott be a dolog. Valamiert nalam nem zabalta meg oket. Az en aksimban is egy csomo apro csiga amit egy utoljara vasarolt novenyemmel sikerult bekapnom. Par het alatt ugy elszaporodtak hogy semmit nem tudok veluk kezdeni. Szal kiprobaltam a helenat, de nem valt be. Aztan kiprobaltam egy DWARF CHAIN LOACH nevre hallgato csikhalat, amire eskudik par ember hogy ez megeszi oket. Hat nalam ez is nagyivben tojt a csigak fejere, de a shrimpjeimet kinyirta mind egy szalig egy este alatt :)
Ezekutan maradt a kezi megoldas. Amit tudok kiszedek kezzel, de hiaba mert igy is egyre tobben vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!