Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Aranyhalat vásároltam "betegne...

Aranyhalat vásároltam "betegnek" tűnik tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Néhány napja vettem egy kicsi kb. 5cm nagyságú foltos aranyhalat. A kereskedésben nem látszott, mert több volt egy akváriumban tartva, de figyelmes lettem rá, hogy a hal hasi tájékán a farok részhez közeledve a jobb oldalon van a halon egy dudor (Emiatt a hasa nem gömbölyű felülnézetből).Teljesen a bőr alatt van.Ez valami betegség lehet, vagy lehetséges, hogy veleszületett rendellenesség? Aggódnom kéne? A válaszokat előre is köszönöm.

2018. júl. 11. 12:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

hmmm...szerintem is szenved...Valóban egy röhej vagyok :D

[link]

2020. febr. 9. 16:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Annó egy baráttal kíváncsiak voltunk mihez kezdenek a magyar akvaristák egy kezdővel...valójában megfelelő nagyságú helyen volt az állat és nem beteg. (Kb 4 éves aranyhalról beszélek.) 10 éve tartok halakat nagyon jól tudom mit szabad és mit nem.

Kicsit elszörnyedtünk a komment szekciótól. Szerintem bármelyik ember aki bele kezdene a hobbiba tapasztalat nélkül kedvét vesztené ilyen "segítségtől" . :D Egyáltalán nem segítőkész a közösség (tisztelet a kivételnek) és ezt szörnyű volt látni....Remélem a jövőben majd kultúráltan segíteni is megpróbálunk az embereknek ahelyett, hogy elküldjük őket a halál......................................................... Faxológépére. :)

2020. febr. 9. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Mit vártál? Örülhetsz hogy én nem írtam mr vicc mester. Ez egy halas csoport, felelőtlen állatkínzók meg kellene simogatni. 10 sec alatt kiderül egy fél igazság hogy 200 litertől tartható (diszhal.info), 500-600 tól érdemes belevágni. De egyszerűbb megvenni a halat, gyorsan leölve... Aki magától vette a fáradságot , de vmi nem egyszerű az mindig pozitív kritikát kap.
2020. márc. 2. 19:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy 4 éves hal kifejlett...

[link]

2020. márc. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!