Több éves aranyhalat kisállatkereskedésbe be lehet adni?
A legtöbb kisállat-kereskedés ingyen szinte bármit bevesz...
Én azért nem adnám be a halat, mert ők el fogják adni valakinek, és nem nézik, hogy kinek - annak, aki kifizeti az árát.
Te pedig pont, hogy jobb életet akarsz a haladnak, nem azt, hogy egy 54 literes akváriumban haldokoljon pár hónapig.
Szerintem próbálj inkább gazdát keresni neki, valami akvarista fórumon, esetleg ismerős akvaristák között, ahol legalább meg tudod kérdezni a jelentkezőt, hogy mekkora akváriumban tartaná...
Gyerek voltam, nem igazán érdekelt az akvarisztika. Azt mondták, hogy így jó, én csak etettem, illetve a szobámban volt. Tóba biztos, hogy nem fogom engedni, szerintem nagyon hamar elpusztulna, ez egy fátyolfarkú aranyhal.
Esetleg ilyen fórumokat tudtok ajánlani? Kérdezősködök még ismerősöknél is azért, hátha valakinek oda tudom adni aki rendesen tartja, de sajnos nem sok ismerősöm űzi ezt a hobbit.:(
A válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!