Anna Petro kérdése:
Kezdésnek milyen halakat vegyek?
Figyelt kérdés
Volt 1 aranyhalat és egy koi poontyom a tanacsaitok alapján visszavittem őket a boltba. Akkor most milyen halakat vegyek ,amiket könnyű tartani.?2018. júl. 4. 08:54
11/15 A kérdező kommentje:
Jovohetn pénteken megyünk a boltba 10 kolibrihal, 3 zebraddanio , 4 guppi mert azt olvastam hogy a hím tulhajszolja a nőstényt , 3 platti . Szerintetek így jó ?
2018. júl. 4. 14:00
12/15 anonim válasza:
Nem jó, háromszor leírtuk hogy kell három hét üres járat az akváriumnak mielőtt jönnek a halak. Tégy már egy szívességet és olvasd végig aa linkeket az akvagurun amit az előző kérdéses alatt linkeltem. Tanulni kell róla mielőtt nekiállsz, különben úgy jársz mint a koikkal és aranyhalakkal.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem vesszük meg meg a halakat hanem csak megnézzük hogy van e mert arra van utunk. A halakat csak három hét múlva hozzuk. Addig még teszek fel pár kérdést az akvárium berendezés éről. Nehogy abban is elrontok valamit. Köszönöm szépen a linkeket. Nagyon sokat tanultam belőlük. 😀
2018. júl. 4. 16:16
14/15 anonim válasza:
Úgy bírom hogy bármit megválaszolok, jelen esetben hogy csak három hét után hozhatjátok a halakat a következő válaszban te már magadtól úgy emlegeted mint profi, aki tudja hogy akkor hozhatjátok csak, nem kell mondani.
Mindegy, visszatérve az oldalakra amit linkeltem, az akvagurun minden cikket olvass el, nem csak átfutni rajta, mert a kérdéseid egy része nagyon felesleges és látszik, hogy igazából nem rágtad át magad rajta. Tudod mennyit tanultam az első akváriumom előtt?? HÓNAPOKAT. Nem órákat, napokat. Nem kell elsietni, mert ugyanolyan állatkínzás lesz a vége mint most.
15/15 anonim válasza:
Egy hét elég a víz bejáratásának! Az ilyen "modern technikás okoskák"-on kívül senki nem 3 hét után hoz halakat, csak egy hét múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!