54 literes akváriumba milyen halakat és növényt?
hát... diszhal.info-n nezegess
és az ajanlott 2x-resevel szamolj vagyis... 40litertol meg egy ket torpe hal-pl topre rubinsuger, vagy torpe razborak, guppit is lehet tartani de neki mar borton szintu az 54liter,
vagyis én a helyedben vagy garnelaznak, vagy valami kissebb csapathalat vennek, fontos ez a meret kinzas a halaknak+gondolom szurod se egy kulso szuro, 4 vagy tobb fele szuroanyaggal, és gondolom co2 sincs vagyis novenyek is majd lassan nőnek ill sok noveny kifakul, ill a legtobb noveny nagy az 54literhez
ezek nagyreszet tapasztaltam-énis 54-essel kezdtem, és szinte mindegyik halnak kinzas, nem kredeztem senkitol guppikal+három black mollyal kezdtem, 150literben ugy ahogy elment volna... (molly miatt)
bocsi h nem segitettem sokat de a halak a szivugyem,
és hidd el hogy szebb lesz az oszkep, ha pár kicsi lesz benne, és nem olyanok amik par honap és megmutatjak h nekik ez naon kicsi,
ui: én ezeket a halakat guppi+molly kivételével nem tartotam, de a méretuk alapjan elfernek benne,
vagy nezz utana vagy boltban keress egy kedvesebb megbizhatobb eladot, és olyan novenyt kerj ami igy is zold marad+szép utemben fejlodik+nem no 20cmnel magasabbra-talaj -3cm tetejen-3cm, és +-5cm elo szokott fordulni novenyeknel h mekkorara nonek -bar ez szamit a legkevesbe, h most kilog-e levelenek a teteje vagy nem
és ha veszel novenyt egy hetig szurot futasd, +lampat vegyel idozitett kapcsolot obiban (2000ft), és reggel este kapcsolja a lámpát, és utana rakj bele halakat-vagyis min egy het es mehet a hal,
csigakat szedd le a novenyekrol, csak megeszik a novenyeket, én nagyon tomeny sos furdobe tettem oket 45mp-ig és utana lekapartam/szedtem a csigakat/petéket, és csak egy csiga élte tul, amit kiszedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!