Megérné egy csak bettákkal foglalkozó szkkereskedést nyitni?
Arra gondoltam, hogy nyitnék Budapesten és Debrecenben egy-egy kisseb "állatkereskedést" ami csak a bettákra specializálódna. Minőségi olcsó bettákat s7zertnék árulni. Különlegességeket. Valamint minden felszerelést hozzá.
Már 6 éve foglalkozok bettákkal. eddig a vásárlásnál mindig abba üdtköztem, hogy egy helyen nem mindig lehet megkapni (pl.:több féle tápot).Arra gondoltam nyitnék üzleteket. Kisseb üzletekre gondoltam mint mondjuk egy garázsméretűre.
Úgy godonolom, hogy az igazán szép bettának nem kell drágának lennie. Olcsó árakat úgy tudnám tartani, hogy magam tenyésztem a bettákat.
Esetleg árulénk rákokat.
Mivel azt is régota tenyésztek.
Szerintetek lenne rá igény?
Igen, úgy ahogy az elsők mondják, a kisállatkereskedések már régen nem arról szólnak, hogy hogyan kell jól tartani egy állatot.
Ettől függetlenül én örülnék Debrecenben egynek.:P :D
Szisztok,
Köszönöm a jó tanácsot.
Most az interneten árulok.
Annyira bejött, hogy lehet hogy agusztusban felveszem a rendeléseket és személyesen szállítom ki. Így lesz lehetőség válogatni a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!