Halakkal is foglalkozó kisállat kereskedést keresek, ahol árulnak SERA kellékeket (Budapesten), hol találok ilyet?
A 9. kerületben lenne a legjobb, de akárhol tudtok ilyet kérlek írjátok le. Több boltban is voltam már, de nem foglalkoznak SERA-val. Internetes webáruházat találtam, de drága a postaköltség, és ha lehet nem fizetnék annyit.
Köszönöm előre is!
Köszönöm szépen a választ! Megmondom őszintén, a sok utazgatást próbálnám elkerülni:)
Közelben elmentem 3 kisállat kereskedésbe de nem foglalkoztak SERA termékekkel, ezért gondoltam, ide kiírom hátha van valakinek pontos infója, és nem kell bemenni 50 üzletbe :)
A 6-dik kerületben tudok kettőt (a Nyugati pu-tól 2 percre gyalog), ahol vannak sera termékek:
Vadon díszállat:
VI., Podmaniczky utca 27. Tel.: +36 1 269 4785
Atlantisz díszállat:
VI. Eötvös u. 28. Tel.: 06-70-701-7550
Érdemes azért felhívni őket mielőtt mész, ugyanis sera termékből kismillió féle létezik és ha nem tudom hogy neked mi kell pontosan, akkor ugye nem tudom megmondani hogy van e nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!