Mi a baja a halamnak? SOS
Gyomor- agy bélgyulladással produkálnak a halfélék rendszerint hasonló tüneteket.
De azt se ártana megtudni, hogy milyen fajta halak. Kérlek, írd ide, nagyon fontos lehet.
Sajnos reggelre meghalt. :(( A barátnőmtől kaptam még anno, így nem tudom milyen fajtájú. A szűrő: Pacific P-F301. Ketten éltek egy ilyen akváriumban:
Hogy tudnám ezt megelőzni a másik halnál? (Kommentben nem hagy linkelni képet a halról, ha akarjátok privátba küldök, hátha úgy sikerül.)
Mondjuk úgy, hogy tanulsz is valamit az akvarisztikáról. Azt se tudod milyen fajta? Hogy tudtad így a megfelelő igényeket biztosítani ráadásul egy 20 literes akváriumba amiben nem is tarthatnál halat, mert törvény is előírja hogy tilos 30 liter alatt gerinces állatot tartani? Négy évig eszedbe se jutott? És mielőtt kérdezed hogy miért gyártják ezt ha nem lehet benne halat tartani hát azért, mert garnélának meg csigáknak tök jó és mert a hülyék megveszik a halaknak is.
Derítsd ki hogy milyen fajta a másik, vegyél egy nagyobb akváriumot és biztosítsd a megfelelő körülményeket, vagy ajándékozd el. Hogy néz ki a másik hal?
[link] itt keresgélj hogy milyen fajra hasonlít.
Ja látom már megpatkolt szerencsétlen.
Én vagyok a privát írója, akinek a képeket küldted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!