60 literes akváriumom van eheim szűrővel.3 vitorlás volt benne és 1 aranyhal. Meg 1 algaevő. Tegnap és ma elpusztúlt 2 vitorlásom mi lehet a gond?
Vízcsere nem volt . Víz tiszta, eggyáltalán nem büdös.
A halon semmi különöset nem vettem észre.
ha mégse akkor nulla tudással rendelkező dilettáns állatkínzó vagy.
nagyvonalakban: vitorlás 200 felett tartható, aranyhal 400 liter felett, algaevő is 100 felett.
az a gond, h csesztél utánaézni a halaid igényének.
vízcsere hetene kellene 30%-40%
hagyd ezt a hobbyt nem való mindenkinek...
Elsőre én is trollkodásnak véltem, mert 3 mondatba ennyi szarságot csak direkt lehet belezsúfolni.
Ha igaz a kérdés, akkor a még életben lévő, és agonizáló szerencsétleneket ajándékozd el.
Ha erre semmi esély, akkor eutanázia. Szinte sose szoktam ilyet mondani, de ebben a helyzetben embertelen lenne hetekig, hónapokig a haláltusájukat nézni.
Aztán gondolkozz el rajta mit műveltél, köpd szembe magad, és ha ezen túl vagy, akkor vagy nekifutásból dobd ki az egész akváriumot, úgy ahogy van, vagy áldozz rá egy fél évet, hogy felszedj egy kis lexikális tudást, mielőtt még egyszer életekkel támad kedved játszadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!