Endler guppim 1db halat szült, de sajnos halott volt. Miért?
Nem volt nagy hasa csak megláttam hogy lóg ki a két szeme. Azonnal külön raktam de az ivadék nem mozdult szülés után még egy órával sem és a szülés sem folytatódott. Mi lehet ennek az oka?
Megelőzöm a kérdést mert gondolom ez lenne az első, 30l aksiban van 8db hal fele fele arányban. Nyövényzettel bújkálóval, szűrős levegőztetővel. Víz 26/27fokos.
Kérlek első válaszoló, keress rá hogy elevenen szülő fogaspontyok. Kösz a fáradtságot és kösz hogy nem ontod tovább a baromságot. Így hát végül is neked jár a biológia 1-es.
A lemezes haleledel nem megfelelő táplálék hosszú távon, fagyasztott és élő eleséggel kell etetni napi egyszer, heti egy koplalónappal.
Első szülése volt, vagy sokadik?
Amúgy nekem is a lemezes tűnt fel, hát nem valami jó.
Főtt zöldségpüréket adj, meg fagyasztott planktonikusakat. Pl artemiát. Vagy hasonló kicsit, ami befér a szájukon.
Első szülése volt. Azt olvastam a neten hogy 3literre 6-7 db hal, gondoltam 1el több már csak nem lehet gond :/Az arányt nem én választottam, nálunk az állatkereskedésben nem tartják ezt a fajt úgy kellett hozatnom a halakat. A nyövényzetem szerintem elég dús, van benne 2 bokor fűszerű növény kb 5 cm magas (nem tudom a fantázianevét) meg sorban argentin átokhínár az akvárium szélében + gömbmoha.
Sórákot lehet esetleg adni? Az apró eleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!